BRUIDSTAARTEN

Bij Sweet Vibes creëren we graag jullie bruidstaart. Met de skills en de expertise van Sweet Vibes en met jou input maken wij jullie droom taart. Hier onder kun je een van de drie basis taarten selecteren die het beste bij jullie past. Op de volgende pagina vindt je de mogelijkheid om jullie wensen door te geven.

Semi naked bruidstaart.png

Is een semi naked look een taart wat bij jullie past?

Naked bruidstaart.jpg

Liever een iets natuurlijke look en gaan jullie voor een Naked Bruidstaart?

Schermafbeelding 2020-11-01 om 08.48.57.

Op zoek naar een bruidstaart?

Klik verder en laat je inspireren! 

ERVARINGEN

Martin & Linsey

We hebben een toptaart geleverd gekregen door Sweet Vibes. De proefsessie was erg leuk. De cupcakes die we kregen waren erg leuk en gaf een goede mogelijkheid om de diverse cakesoorten en vullingen te proeven. 


De taart zelf was ook perfect. We hadden een red-velvet cake met frambozenvulling en een gladde witte buitenkant met bloemen die van onze bloemist afkomstig waren en dus in dezelfde stijl als het bruidsboeket en de andere bloemen. Hierdoor was het een leuk verrassingseffect toen we de witte taart sneden en de felrode binnenkant zichtbaar werd. De taart was mooi en super lekker. Het regelen van de bloemen heeft Sweet Vibes volledig voor ons gedaan samen met de bloemist, wat weer een zorg minder was voor ons. Kortom, perfect geregeld door Sweet Vibes! Bedankt.