BRUIDSTAARTEN&

SWEET TABLES

Op jullie grote dag hoort natuurlijk een bruidstaart/Sweet Table die helemaal bij jullie past.

Bij Sweet Vibes zorgen wij graag voor een geheel op maat gemaakte bruidstaart/Sweet Table.

Klik hieronder om direct en vrijblijvend een proefafspraak in te plannen.

PRIJZEN

Bruidstaart
vanaf € 6,95 per persoon
Minimaal orderbedrag van € 250,-

Sweet Table

Minimaal orderbedrag van € 225,-

ERVARINGEN

Martin & Linsey

We hebben een toptaart geleverd gekregen door Sweet Vibes. De proefsessie waarbij we onze wensen bespraken met Bilal en Fay was erg leuk en ontspannend. De cupcakes die we kregen waren erg leuk en gaf een goede mogelijkheid om de diverse cakesoorten en vullingen te proeven. Dat we ook nog cupcakes mee naar huis kregen was een leuke verrassing. 


De taart zelf was ook perfect. We hadden een red-velvet cake met frambozenvulling en een gladde witte buitenkant met bloemen die van onze bloemist afkomstig waren en dus in dezelfde stijl als het bruidsboeket en de andere bloemen. Hierdoor was het een leuk verrassingseffect toen we de witte taart sneden en de felrode binnenkant zichtbaar werd. De taart was mooi en super lekker. Het regelen van de bloemen heeft Sweet Vibes volledig voor ons gedaan samen met de bloemist, wat weer een zorg minder was voor ons. Kortom, perfect geregeld door Sweet Vibes! Bedankt. 

HOW DO YOU SPELL LOVE?

YOU DON'T SPELL IT; YOU FEEL IT!

Sweet Vibes staat voor het gelukzalige gevoel van jullie eerste kus, jullie eerste vakantie samen, het moment van het huwelijksaanzoek en voor al het moois wat je hoort te voelen op jullie grote dag! Sweet Vibes draagt graag een steentje bij aan jullie bruiloft door een op maat gemaakte bruidstaart te creëren of een smakelijke Sweet Table

voor jullie neer te zetten.

Via ons contactformulier is het mogelijk om jullie wensen door te geven en waar nodig zullen wij jullie van advies voorzien. Na versturen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jullie op om te zien of wij de perfecte match voor jullie zullen zijn!

We nodigen jullie graag uit voor een consult en proefsessie, waarbij jullie van harte welkom zijn in de CakeStudio van Sweet Vibes, die is gevestigd in Utrecht. Tijdens deze afspraak bespreken wij samen alle details van jullie grote dag en de wensen voor de Bruidstaart of Sweet Table. 

Om alvast wat inspiratie op te doen, verwijzen wij jullie graag naar ons Instagram-profiel.

Heb je interesse in een van onze bruidstaarten of heb je vragen? Schroom niet om een contactformulier in te vullen.

Wij zijn jullie graag van dienst!