Please reload

Recente berichten

Romantische Styled Shoot: zachte pastelkleuren en een gouden touch

July 13, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Beter laat, dan nooit... onze 'nieuwe' bakkerij

Een nieuw jaar; een nieuwe naam en… een nieuwe bakkerij!

 

We zijn inmiddels al een halfjaar in 2018 en wat zijn er veel dingen voor ons veranderd. Vlak voordat we ‘het nieuwe jaar’ ingingen, hadden we bekend gemaakt dat ons ‘oude’ bedrijf Fayelicious een nieuwe naam zou krijgen: Sweet Vibes! 
Met Sweet Vibes hebben we een nieuwe missie: nog meer personen blij maken met al onze taarten & zoetigheden! Naast de bruidstaarten, willen we meer gelegenheidstaarten aanbieden en daarnaast willen we bedrijven, horecagelegenheden en evenementen voorzien van gebakjes en taarten met logo. Met Fayelicious waren we voornamelijk actief in de provincie Utrecht, maar met Sweet Vibes willen we meer steden en dus provincies bereiken en landelijk actief zijn.

 

Begin dit jaar zijn we verhuisd naar een nieuwe bakkerij (so exciting!). Fayelicious was gevestigd in De Meern, waar we op een eerste verdieping zaten. Dat was altijd spannend om de (bruids)taarten naar beneden te brengen (thank you, Bilal, haha!)! 
We zitten nu in Nieuwegein, waar we maar liefst twee verdiepingen hebben. De bakkerij is nu gelijk met de straat – HEERLIJK! Op de eerste verdieping hebben we een ontvangstruimte voor consults en een apart kantoor. Het was even wennen met zoveel nieuwe ruimte, maar ik denk dat we nu niet meer zonder zouden kunnen. We zijn helemaal gelukkig op onze nieuwe plek en zijn enorm dankbaar voor waar we zijn gekomen.

 

Hieronder een impressie van onze nieuwe bakkerij, waar wij alle taarten, cupcakes, cakepops, macarons en andere zoetigheden bereiden. Laat je ons weten wat je ervan vindt?!

 

Till’ the next time!

 

A Sweet Greet,

 

Faye

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sweet Vibes

Proostwetering 16

3543AE, Utrecht

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

© 2019  Sweet Vibes

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Openingstijden

Ma-Vr : 09:00 -17:00

Za: 12:00 - 15:00

Zo:Op afspraak

Party Cupcakes

Party Cakes

Wedding Cakes

Business & Events​